Kickboksen

Kickboksen is een populaire vechtsport, waarbij zowel de benen als de handen gebruikt mogen worden. Simpel gezegd worden de stoten van boksen gecombineerd met trappen uit sporten als karate en taekwondo. Onze lessen zijn een mix van kickboksen en Muay Thai, waardoor je een unieke vechttechniek leert. Boksen en ‘clinchen’ maken ook onderdeel uit van onze trainingen. De lessen zijn hierdoor gevarieerd en voor zowel mannen als vrouwen geschikt.

Kickboksen Recreanten

Na de warming-up wordt de intensiteit van de training verhoogd. Deze klasse combineert de basis kickbokstechniek, cardiotraining en intervaltraining om je hartslag te verhogen en je veel calorieën te laten verbranden. De training is geschikt voor alle fitnessniveaus.

Kickboksen Gevorderden

Met deze intensieve technische trainingen leer je alles wat je nodig hebt om je lichaam en geest op topniveau te krijgen. Sommige gevorderden doen aan wedstrijden of hebben ooit aan wedstrijden meegedaan; anderen willen simpelweg recreatief bezig zijn.

Dameskickboksen

Dameskickboksen is een training voor vrouwen. Het is vooral een dynamische training, waarin kickbokstechnieken worden gecombineerd met een intensieve cardiotraining.

Verhoog je conditie, kracht en zelfvertrouwen zonder er vervelende blessures en blauwe plekken aan over te houden.

Zaktraining

Zaktraining is een perfecte training: je bouwt je conditie en spierkracht op, zodat je een strak en sterk lichaam krijgt. Deze training is een goede manier om gewicht te verliezen. Tegelijkertijd word je weerbaarder en zelfverzekerder. Bij de zaktraining beoefen je dezelfde technieken en train je dezelfde spieren als bij kickboksen, alleen hier boks je niet tegen elkaar, maar met elkaar.

Circuit training

De circuittraining is een intensieve intervaltraining, waarin je kracht- en cardio-oefeningen achter elkaar uitvoert met zo min mogelijk rust.

Deze training is een uitstekende manier om mobiliteit, kracht en uithoudingsvermogen te verbeteren.