Fitness

Of je nu een beginner of een doorgewinterde sportschoolganger bent, ons uitgebreide scala aan apparatuur zorgt ervoor dat iedereen van zijn fitnessdoelstelling kan halen.

Gewichttraining

De training met gewichten is belangrijk voor je balans, coördinatie en kracht. Werk aan een sterker lichaam met behulp van apparatuur en losse gewichten, zoals dumbbells (halters) en barbells.

Cardiotraining

Cardiotraining houdt je hart en longen gezond, versterkt je bottenstructuur en stimuleert de vetverbranding. Laat je hart pompen met behulp van onze topapparatuur, zoals loopbanden, crosstrainers en fietsen. Ze zijn eenvoudig en leuk te gebruiken.

Parkrun

Ettaki Gym wil door het organiseren van gratis hardlooptrainingen de gemeenschap helpen om gezond en fit te blijven. Elke zondag van 10 tot 11 uur organiseren wij een parkrun in onze omgeving. Deze vindt plaats in het Vondelpark. Onze motiverende parkrun is geheel gratis en voor iedereen toegankelijk: voor zowel jong als oud, ervaren en onervaren lopers.

Personal trainer

Is jouw doel om het ultieme resultaat te boeken door één op één te trainen met een professional? Ettaki Gym heeft gediplomeerde personal trainers die je vakkundig kunnen begeleiden om je doel te bereiken. Het is mogelijk om zelf aan te geven in welke sport je getraind wilt worden, waarna je samen met je personal trainer een persoonlijk plan opstelt.