FLM08811
FLM09130
FLM09504
FLM09221
FLM09252
previous arrow
next arrow

Kickboksen

Kickboksen is een populaire vechtsport, waarbij zowel de benen als de handen gebruikt mogen worden. Simpel gezegd worden de stoten van boksen gecombineerd met trappen uit sporten als karate en taekwondo. Onze lessen zijn een mix van kickboksen en Muay Thai, waardoor je een unieke vechttechniek leert. Boksen en ‘clinchen’ maken ook onderdeel uit van onze trainingen. De lessen zijn hierdoor gevarieerd en voor zowel mannen als vrouwen geschikt.

Na de warming-up wordt de intensiteit van de training verhoogd. Deze klasse combineert de basis kickbokstechniek, cardiotraining en intervaltraining om je hartslag te verhogen en je veel calorieën te laten verbranden. De training is geschikt voor alle fitnessniveaus.
Met deze intensieve technische trainingen leer je alles wat je nodig hebt om je lichaam en geest op topniveau te krijgen. Sommige gevorderden doen aan wedstrijden of hebben ooit aan wedstrijden meegedaan; anderen willen simpelweg recreatief bezig zijn.

Verhoog je conditie, kracht en zelfvertrouwen zonder er vervelende blessures en blauwe plekken aan over te houden.

Zak training

Zak training is een perfecte training: je bouwt je conditie en spierkracht op, zodat je een strak en sterk lichaam krijgt. Deze training is een goede manier om gewicht te verliezen. Tegelijkertijd word je weerbaarder en zelfverzekerder. Bij de zak training beoefen je dezelfde technieken en train je dezelfde spieren als bij kickboksen, alleen hier boks je niet tegen elkaar, maar met elkaar.